A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban.

Több száz klíma raktárkészletről, azonnal!

Klímaértékesítés telepítéssel az ország egész területén, teljes adminisztrációval! Ön csak a klíma előnyeit élvezze!

Ne habozzon, forduljon hozzánk most, mert mi TELJES KÖRŰ szolgáltatásban részesítjük, a papírmunkát is beleértve! Hívja szakértő munkatársaink a következő telefonszámokon (munkanapokon 7-17 óra között):

Ingyenes szállítás!

Tadiran Airow 3 légtisztító modul

99.900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Ingyenes szállítás
30 éve a vásárlókért
Szakértő tanácsadás

Hívjon bizalommal, segítünk!

Munkatársaink munkanapokon 8-17 óra, szombaton 8-12 óra között állnak rendelkezésükre! Nem ér el minket, vagy elmúlt már 17 óra? Kérjen visszahívást ide kattintva!

Leírás és Paraméterek

A GREE MAGYARORSZÁG BEMUTATJA A TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ MODULT

Úttörő technológia otthonunk légminőségéért.

Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a TADIRAN AIROW3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe (fan-coil-okba és GMV beltéri egységekbe) könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára.

A TELEPÍTÉS KIVÉTELESEN EGYSZERŰ

Szakképesített klíma szerelők számára nem több pár percnél a beüzemelése, könnyedén beilleszthető a Gree magasoldalfali egységeibe (mono-, multi split, GMV és Fan-Coil) és a további NEM igényel karbantartást.

A TADIRAN AIROW 3 légtisztító modul hatékonysága:

KÓROKOZÓK ELLEN

Az AIROW3 egy egyedülálló hidrogén-peroxid-ot előállító modul, mely legalább 99,93%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat.

COVID ELLEN

Hatékony légtisztítás, mely akár 99%-kal redukálja bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, köztük a SARSCoV-2-t.

PENÉSZ ELLEN

Elpusztítja az egyéb vírusok, baktériumok és a penészgomba 99,994%-át.

HIDROGÉN-PEROXID SZINTJE

A Tadiran AIROW az OSHA által megengedett expozíciós határértéknél jóval alacsonyabb mennyiségű hidrogén-peroxidot termel. OSHA3: A levegőben megengedett expozíciós határérték (PEL), mely 1000 ppb egy 8 órás műszakban. A Tadiran AIROW kevesebb, mint 15ppb-t állít elő, mely megközelítőleg 66x kevesebb a megengedett határértéknél.